Pure kwaliteit uit Frankrijk

Delisalm haalt dagelijks haar eigen gekweekte forel, zalm en zeeforel uit Frankrijk. Daarnaast delicatessen die opvallen in kwaliteit en puurheid. We zijn continu op zoek naar mooie producten en de beste ingrediënten. Zeer bijzonder zijn de figues de mer (vijgen van de zee) die we sinds kort uit Frankrijk brengen. Uniek en exclusief, net als de verse oesters, mosselen, kaviaar en zee-egels die Delisalm hier ook vandaan haalt.

AMBACHTELIJKE CONSERVEN UIT NORMANDIË
Onze heerlijke rillettes, mousses, terrines en veloutés zijn gemaakt van de puurste lokale ingrediënten. Alleen de mooiste zalm en de allerbeste forel is gebruikt. Met veel zorg geselecteerd en biologisch verantwoord, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, smaakversterkers of kleurstoffen. De pure kwaliteit zorgt voor een unieke smaak.

KARAKTERISTIEK EN SMAAKVOL
Kwalitatief hoogstaande forel, zalm, kreeft, sint-jakobsschelpen of langoustine vormen de basis voor de bijzondere rillettes en terrines van Delisalm. Al deze ingrediënten worden gevangen voor de kust van Normandië. Een uitzondering is de kreeft die in de buurt van Côte des Isles leeft. Door het toevoegen van kruiden, kaas en verse vruchten heeft iedere delicatesse een eigen karakter en smaakt heerlijk.

FLUWEELZACHT EN EXQUISE 
De basis voor de geurende Delisalm soepen is krab, kreeft, langoustine, mosselen of zalm. Vers en van buitengewone kwaliteit. Met als resultaat: fluweelzachte bisques en veloutés die uitblinken in een exquise smaak.