Exclusieve kweek van Delisalm

In een schitterende en natuurlijke leefomgeving verzorgt Delisalm de exclusieve kweek van vis. Regenboogforellen, bronforellen en beekforellen leven in ruime vijvers, gevuld met kristalhelder en zuurstofrijk Veluws bronwater. We laten niets aan het toeval over met ons duurzame en wetenschappelijk doordachte kweekproces. Alle vissen worden gevoed met biologisch verantwoorde voeding en insectenlarven. Alleen de allerbeste natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt.

DICHT BIJ DE NATUUR
In de vijvers bootsen we de natuurlijke leefomgeving van de forellen zoveel mogelijk na. De vissen groeien hier in hun eigen tempo op en genieten volop bewegingsvrijheid. Het zijn ultieme omstandigheden die zorgen voor een gezonde en bijzonder smaakvolle vis.

BEEKFOREL
Uitzonderlijk is de kweek van beekforellen. Delisalm kweekt de vis van eitje tot de volwassen forel. De beekforel is een kwetsbare forelsoort en er worden hoge eisen aan de voeding en het water gesteld. Ons kweekproces is zorgvuldig, kwalitatief hoogstaand en uniek in Nederland.

OORSPRONG
Delisalm is geboren uit passie voor vissen en liefde voor het vak. Als achtjarig jongetje ving de oprichter van Delisalm zijn eerste forel en het gevoel van toen is er nog steeds. Toewijding, streven naar het beste resultaat en aandacht voor het product is wat hem typeert. 

Jonnie Boer van De Librije vertelt

Jonnie Boer van De Librije: "We zijn erg onder de indruk van de forel die door Delisalm gekweekt wordt. Er is niet mee gerotzooid en dat proef je aan de vis." 

Ook chef-kok Jarno Eggen van De Groene Lantaarn werkt graag met de producten van Delisalm.