Assortiment
Rillettes
Rillettes

Delisalm rillettes zijn bereid op basis van de allerbeste forel, zalm, kreeft, sint-jakobsschelpen of langoustine. Al deze zee-producten worden gevangen voor de kust van Normandië. Onze kreeft is MSC gecertificeerd en wordt gevangen rond Côte des Isles.

 

Bekijk producten
Terrines
Terrines

Net als onze rillettes zijn ook de terrines bereid op basis van de allerbeste forel, zalm, kreeft, sint-jakobsschelpen of langoustine. Door de toegevoegde kruiden, kaas en verse vruchten heeft ieder product een heerlijke smaak en een eigen karakter.

Bekijk producten
Soepen
Soepen

De bisques en veloutés van Delisalm zijn gemaakt op basis van krab, kreeft, langoustine, mosselen of zalm. Net als voor de rillettes en terrines wordt ook hierbij gebruik gemaakt van dezelfde, kwalitatief hoogstaande verse ingrediënten. Het resultaat zijn fluweelzachte bisques en veloutés die uitblinken in een exquise smaak.

 

Bekijk producten
Kaviaar
Kaviaar

Kaviaar is een echte delicatesse en deze kaviaar van beekforel al helemaal. De eitjes hebben een zachte bite en zijn exquise van smaak. Beekforelkaviaar is een heerlijk en exlusief bijgerecht.

Bekijk producten
Verse vis
Verse vis

Delisalm kweekt haar beekforellen, regenboogforellen en bronforellen in verschillende kristalheldere vijvers op. De vijvers worden continu voorzien van vers Veluws bronwater en bieden de verschillende forelsoorten volop ruimte om te groeien. 

Bekijk producten
Gerookte vis
Gerookte vis

De gerookte forel en gerookte zalmforel van Delisalm hebben een uitmuntende smaak. Niet voor niets zijn ze al jarenlang zeer populair. Altijd heerlijk als amuse of voorgerecht.

Bekijk producten
Fruits de mer
Fruits de mer

Delisalm heeft een bijzonder assortiment fruits de mer uit Frankrijk. Het beste uit de oceaan halen wij naar Nederland.  Exclusieve schaal- en schelpdieren als mosselen, zee-egels en diverse soorten oesters. 

Bekijk producten
Vis & Wijnpakketten
Vis & Wijnpakketten

Met uiterste zorg zijn deze pakketten samengesteld door Delisalm en Astrid & Thérèse. Bij de delicatessen van Delisalm hebben Astrid & Thérèse witte wijnen geselecteerd. Bij elkaar zijn het perfecte matches tussen wijn en spijs.

Bekijk producten